Перша віртуальна міжнародна конференція зі сталої освіти SEVIC 2020 за участі HERE team (11-13.12.2020)

11-13 грудня 2020 року відбулася Перша віртуальна міжнародна конференція зі сталої освіти SEVIC 2020.

Учасниками заходу стали 156 осіб з 14 країн.

Організаторами заходу виступили Прикарпатський Національний Університет ім. В. Стефаника та Орієнтири сталого розвитку / Sustainable Development Landmarks.

Метою конференції було підвищення глобальної та національної обізнаності про виклики сталого розвитку та вирішальну роль освіти як ключового чинника успішного досягнення всіх цілей сталого розвитку, підвищення обізнаності про наявні європейські й глобальні ініціативи та практики, які мають відношення до сталої освіти, внесення проблем української системи освіти на порядок денний зацікавлених сторін ЄС та України в галузі сталого освіти та об’єднання розмаїття світового досвіду у сфері освіти для змін з метою підвищення якості освіти.

Віртуальний формат Конференції на платформі Cisco WebEx включав інтерактивні пленарні засідання та паралельні сесії для поглибленого обговорення актуальних проблем домашньої, початкової, середньої та вищої освіти й навчання впродовж усього життя. Проведено три вебінари, присвячені актуальним питанням медіаграмотності, академічної доброчесності та ролі ІКТ у забезпеченні сталої освіти.

До участі у заході долучилась член Національної команди експертів з реформування вищої освіти Ірина СІКОРСЬКА із презентацією щодо зв’язку цілей інтернаціоналізації із соціальними перетвореннями («Bridging internationalisation goals to the societal transformation: the case of Ukraine»).

Підготовлено за матеріалами 

Попередня ІV всеукраїнська науково-практична конференція «Інклюзивна освіта як індивідуальна траєкторія особистісного ...